Site-ul www.studioprint.ro comercializează produse personalizate după specificațiile clientilor și sunt exceptate de la dreptul de retragere în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale.

Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, în cazul în care consumatorul optează pentru achiziționarea unor produse personalizate în mod clar, confecționate după specificațiile indicate de către consumator, produsele suferind astfel modificări la cererea Consumatorului, acesta (Consumatorul) acceptă faptul că produsele de acest fel nu se returnează și nu se pot înlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare.

Pentru orice nelămurire consultați Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şicompletarea unor acte normative aici

Nu se returnează produsele pe motiv că nu sunt asemanatoare cu fotografiile din descrierea produselor.

Fotografiile din descriere sunt cu titlu de prezentare.

Avem rugamintea să verificați conținutul pachetului în prezența reprezentatului firmei transportatoare. Dacă produsul este deteriorat vă rugam să menționati acest fapt pe formularul de transport și să reclamați imediat acest fapt la adresa de e-mail info@studioprint.ro sau la numerele de telefon puse la dispoziție. Dacă pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, desfăcut, vă rugam să refuzați primirea acestuia. În caz contrar orice reclamație ulterioară este declarată nulă.

În eventualitatea în care produsul achiziționat prezintă vicii de fabricație, acesta va fi inlocuit cu un produs nou, cu condiția notificării în scris la info@studioprint.ro în termen de 14 zile de la recepționarea produsului. Dacă înlocuirea nu este posibilă, se va returna contravaloarea lui sau se poate achizitiona un alt produs.

Returnarea produselor eligibile pentru retur se va face pe cheltuiala comerciantului, în cazul acesta StudioPrint și prin aceeași metodă de transport cu care s-a făcut și expedierea. Produsul trebuie să fie ambalat în pachetul său original. Suma aferentă produsului returnat sau dupa caz,produsul care lipsește, va fi achitată în termen de 14 de zile calendaristice de la solicitare.